Tisdag

Humla har varit lite låg idag. Dels efter händelsen igår, och dels efter att ha blivit lämnad själv då jag flyttade ut Haiya. Nu vågar jag inte flytta in Haiya igen, så i stället passade jag på att möblera om marsvinen lite efter att de hade fått rent i burarna och nyputsade fönster. Även marsvinslägenheter måste storstädas ibland. ;)

Nu går Samsung och Coffee Break som dejtar själva i översta våningen. Humla, Laptop, Kihara och Ella går på andra våningen. Edward och Chivas i näst understa våningen. Och Nelson och Hugo i understa våningen. Och Haiya bor med mig och hamstern i gallerbur i köket där jag är i princip hela dagarna och har bra uppsikt över henne.

Haiya har inte släppt ifrån sig bebisarna ännu, tack och lov! Hon är ännu öppen ett halvt finger, lika mycket som igår morse. Det ger mig hopp, men jag vågar samtidigt inte andas ut eftersom jag vet att det kan gå väldigt fort.

Jag minns när Coffee Break väntade sin kull kände jag på henne sent på kvällen, hon var bara öppen ett finger och jag trodde det skulle dröja lite till. På morgonen dagen efter satt ungarna nybebbade i buren.

Men, för varje dag som Haiya håller kvar bebisarna, ju mer hinner de utvecklas, och ju större är chansen att de överlever om hon föder för tidigt. Håll tummarna att hon kniper ett tag till!

28 aug 2012

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)