Nelson bråkstake

Detta är Nelson, 11 månader. Vår "ingen aning korsning" från en djuraffär. Nelson är en tokig liten filur med världens sötaste ballerinakjol. Men han är inte snäll mot sin kompis. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med honom. Att låta Hugo gå med Nelson är ohållbart i längden. De är så nära varandra i ålder, och båda är otroligt bestämda över att få bestämma. Det kommer snart inte funka längre då bråken gått från lite smånaffsande och tandhackning till rejäla boll-fighter i buren.

Jag kommer antagligen få placera en av dom ihop med Boston när det blir dags att flytta ut pojkbebisarna från mamma och syster, och den andra ihop med Boise. Boise ska dock säljas, och då blir den andra ensam. Kanske kan jag hitta ett hem som vill ha Boises kompis också. Jag ska försöka med det, då jag tror det blir det bästa för alla inblandade marsvinen.

Det kan inte vara lätt att tvingas bo ihop med någon man inte trivs med. Hugo och Nelson behöver nog varsin bebiskompis för att känna sig nöjda tror jag. Det är ju alltid värt ett försök. :)

23 sep 2012

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)