En efter en...

En efter en flyttade dom i helgen som var. I fredags begav jag mig tillsammans med 3 små grisar på tåget till Malmö tur och retur för att hjälpa grisarna till sina nya hem. Boise flyttade till M och Laptop flyttade till J, båda lämpligt nog bosatta i Malmö. Hos J lämnades även Samsung över för att övernatta en natt innan han påbörjade sin resa hem till E i stockholm igen, en resa som gick bra och han kom hem hel till slut.

Lilla Boise och tant Laptop, ni är saknade! Stort lycka till i framtiden!

Baltimore skulle även hon följt med Laptop, men rätt som det var bestämde sig tösen att inte alls följa sitt stabila viktuppgångsschema längre utan hoppade på mindre än en vecka ner till ynka 186 futtiga gram. Självklart fick hon stanna kvar hemma för att växa på sig ordentligt innan hon följer efter ner till Laptop igen. Jag gråter ju inte direkt, utan passar på att njuta extra mycket över den extra tiden vi får ihop. ;)

Hon växer dock, det ser jag, men det går segt. Men huvudsaken är att det går uppåt i alla fall. ;)

På lördagen flyttade sedan Kihara till Fågelmara för att njuta av en 4 kvadratmeter stor box ihop med en jämngammal marsvinsflicka. Jag saknar henne otroligt, men jag tror hon kommer få det helt underbart där. Om inte är hon alltid välkommen tillbaka hem igen.

Vad har hänt annars... Nelson bråkstake går ensam och njuter för fulla muggar. Coffee Break delar bur med lilla Baltan och hennes mage växer och växer. Det är idag 19 dagar kvar till beräknad bebbning och jag är ännu helt avslappnad inför vad som ska komma. Jag kämpar för att inte låta mig ryckas med in i nervositeten och hispigheten och jag tycker jag lyckats riktigt bra så här långt. Vi får se hur länge det håller i sig. ;) Det pickas försiktigt i magen, snart kommer de stora kullerbyttorna och det är väl först då jag inser att det är på riktigt och blir hysterisk av förväntan igen. ;) Det är mentalt och fysiskt utmattande att vänta kull... för MATTARNA! ;)

Avslutar med att gratta Humla, Haiya och Hugo som igår fyllde 1 år! Hurra för mina H-älsklingar!

11 okt 2012

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)